2011-02-16 16:13:09• hírek • Szatmár.ro

Szatmárnémetiben koncertezik Tolvai Reni

Február 5-én nyitotta meg újból kapuit a partizni vágyók előtt az egykori nagy sikerű magyar bulik közkedvelt helyszíne - természetesen teljesen újjászületve -, ami jelenleg a Kaméleon Klub nevet viseli, ahol az est házigazdája Dj, Vj Leviciusz pörgeti a lemezeket.

A szervezők a nyitó buli és az azt követő Szerelem Party hangulatát igyekeznek még inkább fokozni, ugyanis február 19-én, szombaton a Megasztár 5 győztesének, Tolvai Renátának a koncertje lesz az est fénypontja. Szinte nincs is olyan szatmári lakos, aki ne kísérte volna figyelemmel a Megasztár tehetségkutatót. Még azok is, akik kevésbé rajongtak a műsorért, a végső megmérettetést mégis figyelemmel kísérték, leginkább azért, mert a döntőben a nagyváradi Reni is bekerült, aki végül meg is nyerte a versenyt.

Azóta folyamatosan koncertezik, egyik álma, hogy Bostonban tanuljon tovább és idővel Amerikában is sztár legyen. Ahhoz azonban, hogy nemzetközi szinten is „nagyot dobbantson" hazai és magyarországi klubokban, koncerteken is bizonyítania kell rátermettségét. Saját bevallása szerint soha nem fogja elfelejteni honnan indult, bárhol is kössön ki, mindig nagyváradi marad - hangoztatja Reni.

Ha te is kíváncsi vagy az ifjú tehetségre, ne tervezz magadnak más programot szombatra, foglalj asztalt a Kaméleon Klubba. A koncerthangulatért cserébe az érdeklődőknek 10 lejt kell fizetniük, akik pedig kizárólag a koncertet követő bulin szeretnének részt venni, azok számára a belépés ingyenes. A Megasztár fellépésére éjfél körül kerül sor. A buli fergeteges hangulatához ezúttal is a táncoslányok, az italakciók, a meglepetés vetélkedők és a fantasztikus partyzene járulnak hozzá, na meg te is! Mi ott leszünk, és te?
Asztalfoglalás: 0745-774-775

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: